Workshop Adobe Lightroom

Tel nr. Event: 0651330058

logo

Fotograferen is één ding, maar het nabewerken en beheren van foto’s horen er ook bij. Adobe heeft hiervoor Lightroom ontwikkeld. Dit pakket geldt als de standaard voor fotografen over de hele wereld.

Deze workshop wordt georganiseerd door Fotocommunity Waterland in samenwerking met AskJohnAppleseed.nl.

In deze workshop leer je om een eigen werkwijze op te zetten, hoe je je collectie slim kunt archiveren en hoe je op efficiënte wijze het meeste en beste uit je RAW of JPG bestanden haalt en hoe je met lokale aanpassingen je foto’s tot expositie kwaliteit kunt uitwerken.

Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: Lightroom installeren en inrichten, foto’s importeren, verplaatsen, voorzien van labels, het selecteren van foto’s en het werken met verzamelingen, het bewerken van RAW en JPG bestanden, het maken van lokale aanpassingen met graduele filters en penselen, Zwartwit omzettingen, het installeren en maken van voorinstellingen, exporteren en uploaden naar Facebook en Flickr. Ook vertellen we hoe Lightroom samenwerkt met Photoshop en andere software, zoals de Nik filtercollectie.

Schrijf je nu in voor deze workshop. Neem een eigen computer (Mac of Windows) mee. De lokatie is: Zuideinde 39, 1141 VK Monnickendam.

De workshop wordt gegeven door Boudewijn Vermeulen. Behalve een enthousiast amateur fotograaf is hij een ervaren ICT consultant, docent en blog-auteur van AskJohnAppleseed.nl.

Inschrijven

  • Workshop Adobe Lightroom
    22/10/2016
    09:30 - 16:00

Locatie

locatie  

Locatie website:

Adres
Zuideinde 39, Monnickendam, NH, 1141VK, Nederland

Beschrijving:
 De lokatie van de workshop is gelegen midden in Monnickendam. De ruimte is voorzien van airconditioning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.