Eerste iTunes Festival in de US, live in HD

SXSW

Afgelopen week maakte Apple bekend dat er dit jaar voor het eerst op Amerikaanse bodem een iTunes Festival plaatsvindt. Dat gebeurt tijdens het jaarlijkse South by South West (SXSW) festival in Austin, Texas. Dit festival wordt gehouden van 11 t/m 15 maart (12 t/m 16 maart onze tijd).

iTunes Festival 2014 - lijst met artiesten

Tijdens het live muziekfestijn treden vijf avonden achter elkaar verschillende artiesten op, waaronder Coldplay, Imagine Dragon en Pitbull. Apple biedt van alle optredens livestreams aan, die je op je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc kunt bekijken. Ook worden de videobeelden aangeboden via de iTunes Festival-app en in HD-formaat via de Apple TV.

„Het iTunes festival is een geweldige manier geworden om Apple’s liefde voor muziek te delen met onze klanten,” aldus Eddy Cue, Apple’s senior vice president voor Internet Software en Services. „We zijn bijzonder ingenomen met de fantastische reeks aan artiesten die gaan optreden en de SXSW is een perfecte plek om het iTunes festival te laten debuteren in Amerika.”

Tijdsverschil

De lijst met artiesten mag er zijn. Gedurende 5 dagen treden onder meer op: Coldplay, Imagine Dragons, London Grammar, Willie Nelson, ZEDD en vele anderen. Als je gaat kijken, hou dan rekening met het tijdsverschil. Het tijdsverschil met Austin, Texas bedraagt 7 uur. Wil je alles bekijken dan zul ’s nachts op moeten blijven. Gelukkig worden alle live optredens ingeblikt en kun je ze altijd later nog bekijken. De iTunes store geeft de lokale tijden aan.

Voor een volledige lijst met concerten kijk hier: www.itunes.com/festival.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.