iTunes Festival 2013

Vannacht heeft Apple het iTunes Festival 2013 app op de Apple TV geplaatst. Dat betekent dat we ook dit jaar weer kunnen genieten van dit jaarlijkse muziek spektakel rechtstreeks uit Engeland in HD op de grootbeeld TV in de huiskamer.

30 dagen in September

Vanaf 1 september komen er gedurende 30 dagen met 2 concerten per avond, een keur aan artiesten langs, waaronder Lady Gaga, Arctic Monkeys, Elton John, Chic, Kate Perry, Jesse J en vele andere artiesten. De volledige line up voor dit festival vind je op deze pagina.

Roundhouse in Londen

itunes-festival-2013-2

Het iTunes Festival wordt ook dit jaar weer gehouden in het Roundhouse in Londen. Kaartjes voor dit festival worden via een wedstrijd gratis weggegeven. Woon je toevallig in Londen, dan kun je misschien nog kaartjes bemachtigen. De rest van ons hoeft echter geen minuut van dit festival te missen.

Lang onzeker

Het was dit jaar niet helemaal zeker of het festival ook via de Apple TV beschikbaar zou komen, maar vannacht maakt Apple dus een einde aan de onzekerheid met het plaatsen van de app.

itunes-festival-2013-1

Zoals elk jaar is het festival ook te bekijken via iTunes (PC of Mac) of de iPhone of iPad. Apple biedt dit jaarlijkse evenement gratis aan en inmiddels dus voor het derde jaar op de Apple TV. Heb je de app nog niet op 1 van je i-apparaten, dan kun je hem downloaden in de App Store.

Ook na 30 september blijven veel van de concerten nog beschikbaar via de app’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.