Mac en iOS beheer

_DSF2060 - Version 2

Beheer, ondersteuning en advies voor Mac OS X en iOS gebruikers

Relax, u heeft een Apple gekocht en meestal geldt: “it just works”. Maar soms is het handig als er iemand is om u even bij de hand te nemen. Wij beheren uw Mac computers, en uw iPads en iPhones. Apple systemen zijn zeer gebruikersvriendelijk, maar vragen toch in sommige situaties nog net even wat diepgaandere kennis. Ook kunnen wij u advies geven als u nog niet precies weet hoe uw volgende systeem er uit ziet.

Van Windows naar Mac?

Een belangrijk moment: Uw overstap van Windows naar Mac. De overstap maken is niet ingewikkeld, maar zoals met de meeste dingen in het leven: je moet het vaker hebben gedaan. Het overzetten van mailaccounts, adreslijsten, documenten, spreadsheets, applicaties etc.: onze specialisten helpen hierbij, geven advies en weten precies hoe je dat het beste kunt doen.

Ook na de overstap is extra begeleiding welkom. De Mac doet een paar dingen net even anders dan een Windows PC en biedt vaak totaal andere oplossingen voor bekende handelingen.

Beheer van Mobiele Apparaten

De iPad is hard op weg om de laptop computer te vervangen. Het beheren van mobiele apparaten (MDM : Mobile Device Management of EDM : Enterprise Device Management) is in toenemende mate een belangrijk aspect geworden van het systeembeheer.

BYOD policies bij bedrijven vragen om extra beheer inspanningen om de integriteit van de bestaande IT omgeving zo goed mogelijk te waarborgen.

Wij adviseren organisaties om het beheer zo optimaal en veilig mogelijk in te richten.

Whitepapers

Hoe u BYOD omzet in productiviteit

iPhone of iPad van de zaak? Alles wat u altijd al had willen weten over Apple ID’s.

 

Apple Certified

Onze support medewerkers beschikken over diepgaande kennis van Microsoft en Apple omgevingen en zijn Apple Certified Pro’s:

Certified_Support_Prof_10.8_blk_1ln

Apple Certified Technical Coordinator

 

 

Neem contact op, het verplicht u tot niets. Gebruik het onderstaande formulier. Bellen mag ook: 0299 657274. Wij zijn gevestigd in Monnickendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.