Scholen en MKB

Mac beheer voor Scholen, MKB, ZZP en particulier

 

Scholen en bedrijven zijn belangrijke doelgroepen voor Apple. Maar een groter aantal Apple Mac OSX en IOS apparaten binnen uw organisatie vraagt om specifieke kennis. Zeker als het er om gaat uw Apple apparaten te laten samenwerken met Windows systemen, die de ruggegraat vormen van uw IT omgeving.

Wij leveren advies en ondersteuning voor kleinere en middelgrote ondernemingen met Apple computers die genoegzaam samenleven met Windows computers en Windows servers.

Integratie

De Macs of iPad en iPhone apparaten hebben vaak eigen applicaties om samen te werken met uw (Windows) Server. Onze specialisten zijn ervaren met het integreren met Exchange, Sharepoint, MS-Office, Outlook of Citrix.

Wij beschikken over uitgebreide kennis als het gaat om het gebruik van uw iPad of iPhone in een zakelijke omgeving. Ook voor de iPad of iPhone die u zelf meebrengt naar het werk.

Beveiliging

Apple apparaten zijn goed bestand tegen kwaadaardige software. Toch is het verstandig om de voordeur niet gelijk wagenwijd open te zetten, maar na te denken over extra te nemen veiligheidsmaatregelen, welke de integriteit van uw documenten en persoonlijke gegevens moeten waarborgen.

Wij kunnen U helpen met het beveiligen van uw apparaten, door het opzetten van backup strategie├źn, encryptie protocollen, wachtwoordbeleid en het gebruik van Cloud toepassingen.

Van Windows naar Mac?

Moet U de overstap nog maken? Een belangrijk moment om goed te overwegen. De overstap maken is niet ingewikkeld, maar zoals met de meeste dingen in het leven: je moet het vaker hebben gedaan. Het overzetten van mailaccounts, adreslijsten, documenten, spreadsheets, applicaties etc? Onze specialisten weten precies hoe je dat het beste kunt doen.

Eenmaal op de Mac…

Ook na de overstap is extra begeleiding welkom. De Mac doet een paar dingen net even anders dan een Windows PC en biedt vaak totaal andere oplossingen voor bekende handelingen.

Op de Apple website kunt u meer informatie vinden over de overstap van Windows naar de Mac.

Apple Certified

Onze support medewerkers beschikken over diepgaande kennis van Microsoft en Apple omgevingen en zijn Apple Certified Professionals (ACSP / ACTC).

Certified_Support_Prof_10.8_blk_1ln

 

 

Apple Certified Technical Coordinator

 

Neem contact op, het verplicht u tot niets. Gebruik het onderstaande formulier, maar bellen mag ook: 0299 657274. Wij zijn gevestigd in Monnickendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.