Mac en IOS beheer

_DSF2060 - Version 2

Beheer voor Mac OS X en IOS gebruikers

Relax, u heeft een Apple gekocht en meestal geldt: “it just works”. Maar soms is het handig als er iemand is om u even bij de hand te nemen. Apple systemen zijn zeer gebruikersvriendelijk, maar vragen toch in sommige situaties net even wat diepgaandere kennis. Ook als u nog niet precies weet hoe uw volgende systeem er uit ziet, willen wij u graag adviseren.

Van Windows naar Mac?

Een belangrijk moment: Uw overstap van Windows naar Mac. De overstap maken is niet ingewikkeld, maar zoals met de meeste dingen in het leven: je moet het vaker hebben gedaan. Het overzetten van mailaccounts, adreslijsten, documenten, spreadsheets, applicaties etc.: onze specialisten weten precies hoe je dat het beste kunt doen.

Ook na de overstap is extra begeleiding welkom. De Mac doet een paar dingen net even anders dan een Windows PC en biedt vaak totaal andere oplossingen voor bekende handelingen.

Op de Apple website kunt u meer informatie vinden over de overstap van Windows naar de Mac.

Apple Certified

Onze support medewerkers beschikken over diepgaande kennis van Microsoft en Apple omgevingen en zijn Apple Certified Pro’s

Certified_Support_Prof_10.8_blk_1ln

 

 

Apple Certified Technical Coordinator

 

 

Neem contact op, het verplicht u tot niets. Gebruik het onderstaande formulier. Bellen mag ook: 0299 657274. Wij zijn gevestigd in Monnickendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.