ZZP of Particulier

_DSF2378 (2)Van Windows naar Mac?

Moet U de overstap nog maken? Een belangrijk moment om goed te overwegen. De overstap maken is niet ingewikkeld, maar zoals met de meeste dingen in het leven: je moet het vaker hebben gedaan. Het overzetten van mailaccounts, adreslijsten, documenten, spreadsheets, applicaties etc? Onze specialisten weten precies hoe je dat het beste kunt doen.

Ook na de overstap is extra begeleiding welkom. De Mac doet een paar dingen net even anders dan een Windows PC en biedt vaak totaal andere oplossingen voor bekende handelingen.

Op de Apple website kunt u meer informatie vinden over de overstap van Windows naar de Mac.

Koppelen met het netwerk van uw opdrachtgever?

Wij helpen U, als Zelfstandig Professional of Particulier, graag op weg met het koppelen van uw Apple Mac, iPad en iPhone aan de systemen van uw opdrachtgever en bij het gebruik van verschillende Cloud diensten. Voor de uren die Ù besteedt om het aan de praat te krijgen, kunt u geen facturen sturen. Daar kunt u ons voor inschakelen. Dan kunt u alle tijd en aandacht schenken aan klanten en doen waar Ù goed in bent!

Wij adviseren U graag over de juiste applicatie voor onder meer Exchange, Sharepoint, MS-Office, Outlook of Citrix.

Uw apparaten beveiligen

Juist als U uw apparaten in wisselende omgevingen gebruikt is het verstandig om na te denken over extra beveiligingsmaatregelen. Apple apparaten zijn goed bestand tegen kwaadaardige software. Toch is het verstandig om de voordeur niet gelijk wagenwijd open te zetten, maar na goed na te denken over extra stappen, welke de integriteit van uw documenten en persoonlijke gegevens moeten waarborgen.

Omdat wij zelf vaak werkzaam zijn in verschillende omgevingen, kunnen wij U helpen met het beveiligen van uw apparaten: het opzetten van backup strategieën, encryptie protocollen, wachtwoordbeleid en het gebruik van Cloud toepassingen.

Al onze medewerkers zijn Apple gecertificeerd.

Certified_Support_Prof_10.8_blk_1ln

 

 

Neem contact op, het verplicht u tot niets. Gebruik het onderstaande formulier, maar bellen mag ook: 0299 657274. Wij zijn gevestigd in Monnickendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je een mens bent * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.